Music for Life voor Dokters van de Wereld

Music for Life voor Dokters van de Wereld

Email
Studio Brussel start De Warmste Week van Music for Life, de actie om geld in te zamelen voor een goed doel naar keuze. Laat jij je dit jaar van je warmste kant zien voor Dokters van de Wereld?

Studio Brussel start De Warmste Week van Music for Life, de actie om geld in te zamelen voor een goed doel naar keuze. Laat jij je dit jaar van je warmste kant zien voor Dokters van de Wereld? Dit jaar gaan de ingezamelde centen naar onze projecten voor daklozen: met 100 euro kunnen we al 10 mensen verzorgen in de noodopvangcentra, met 60 euro kunnen we 5 dakloze mensen vaccineren tegen de griep! 

Registreer je actie! 

  • Plan je actie voor de Warmste Week tussen nu en 24 december 2017. 
  • Voorbeelden van vorige acties: afgelopen jaren organiseerden burgers benefietconcerten, brei-marathons,  soepavonden, ging Milow op tournee voor ons en speelde Lost Frequencies een concert in de Schorre!  
  • Registreer je actie voor Dokters van de Wereld hier!

Doe mee aan de Warmathon! 

Tijdens De Warmste Week van Music For Life kan jij warmlopen voor Dokters van de Wereld!  Loop alleen of in team met de Warmathon van 18 tot en met 23 december in de vijf provinciehoofdsteden en Brussel.  Echt iedereen kan en mag meedoen met de Warmathon. Of je nu loopt, stapt of jogt, het maakt niet uit. Je deelname is een warm gebaar voor Dokters van de Wereld! Hier vind je alle praktische informatie per locatie.

Doe mee aan de Ketnet Koekenbak! 

Ook Ketnet doet opnieuw mee met Ketnet Koekenbak. Laat de temperaturen in je klas de pan uit swingen en organiseer tussen 7 en 24 december een Ketnet Koekenbak voor Dokters van de Wereld.  Ketnet wil elke klas die meedoet aan Ketnet Koekenbak bedanken. Dus maak van jouw klasgenoten echte koekenbakkers en wie weet ontmoet jij dan één van je favoriete Ketnet-helden. Schrijf je hier in voor de Ketnet Koekenbak!