Doe mee met je bedrijf

Doe mee met je bedrijf

Email
Zich inzetten voor Dokters van de Wereld : de meest kwetsbaren toegang geven tot gezondheidszorg ; de sociale verantwoordelijkheid van uw bedrijf tonen.

Er zijn verschillende manieren om Dokters van de Wereld te steunen. Wij willen graag met u praten over een samenwerking op maat van uw bedrijf. Hieronder enkele voorbeelden.

Ons steunen via de betrokkenheid van uw werknemers
Laat uw medewerkers hun tijd en enthousiasme investeren in hun eigen vakgebied (IT, communicatie, projectontwikkeling, etc), om Dokters van de Wereld te steunen.

Ons helpen onze boodschap te verspreiden
Hebt u een bedrijfsmagazine, website, nieuwsbrief, e-mail campagne of gebruikt u binnen uw bedrijf andere vormen van mediaruimte? Help ons onze boodschap en bewustmakingscampagnes te verspreiden en onze acties bekend te maken.

Ons steunen met een evenement
Organiseer met uw bedrijf een tombola, inzameling of benefiet ten voordele van Dokters van de Wereld. U kunt als bedrijf ook partner worden van één van onze sportieve evenementen: de Biketour of de 20km door Brussel.

Ons helpen via uw klantenkaarten
Krijgen uw klanten bij de aankoop van uw product of dienst een getrouwheidskaart? Waarom hen niet voorstellen hun punten of tegoed te schenken aan Dokters van de Wereld ?

Ons koppelen aan een aantal van uw producten of diensten
Het grote publiek waardeert bedrijven die hun producten of diensten koppelen aan een goed doel, bijvoorbeeld door het schenken van een deel van hun winst op de verkoop van een product. Dit creëert een solidaire samenwerking tussen uw bedrijf, klanten en Dokters van de Wereld.

Ons steunen met een gift
Steun ons via directe financiële hulp of via giften in natura die onze acties ondersteunen.

Een samenwerking op maat
Indien u met ons wil samenwerken, is het vanzelfsprekend dat we open staan voor alle opties. Het beste is om met elkaar te spreken hierover. Aarzel niet om ons te contacteren.

Wilt u met ons hierover praten?
Neem dan contact op met Beatrice Best, Directeur Communicatie en Fundraising, op het nummer 02/225 43 43 of via beatrice.best@medecinsdumonde.be